Handlekurv

..er tom!

Facebook
Produsenter

Betaling

Informasjon om betaling

Vi tilbyr 5 betalingsalternativer :  Dibs - kortbetaling, Klarna Faktura, Klarna Konto - delbetaling, Paypal og innbetaling til bankkonto.
Dibs - kortbetaling (Visa og Mastercard)

Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Alt foregår online med direkte autorisasjon av kjøper og selger.


Om sikkerheten ved bruk av kort: Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Dibs, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Dibs har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Ordrebekreftelse sendes ut automatisk.
Klarna Faktura - betal om 14 dager

Med Klarna Faktura betaler du først varene etter du har mottatt dem. Dersom du velger Klarna som betalingsmåte må det foretas en kredittvurdering av deg,
og du må taste inn ditt personnummer i kassen. Disse opplysningene vil bli behandlet i forhold til personopplysningsloven.

Ved bruk av Klarna vil det også pålegges et fakturagebyr på kr 39,-

Alle hendvendelser om fakturaer rettes Klarna, mens hendvendelser om produktene sendes til kundeservice@dobb.no.Klarna Konto - delbetaling

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du vil betale hver måned. Alle Klarnakjøp uansett butikk, kan samles på en og samme konto, og samme faktura.

- Betal fra kr 95,- pr mnd, eller 1/24 av totalbeløpet.
- Kjøp nå, betal i slutten av neste måned.
- Et fakturagebyr på kr 39,- uansett antall kjøp
- Du kan når som helst betale hele beløpet.
- 0 % i startavgift og årsrente på 22%.

Alle hendvendelser om konto-opplysninger rettes Klarna, mens hendvendelser om produktene sendes til kontakt@helsebua.no.

Paypal - kortbetaling

Vær trygg. Betal med Paypal.


PayPal er den tryggeste og enkleste metoden for å betale og få betalt på Internett. Ved hjelp av tjenesten kan alle betale slik de ønsker – via kredittkort, bankkontoer, kjøperkreditt eller kontosaldoer – uten å dele økonomisk informasjon.

PayPal har raskt blitt en global leder innen elektroniske betalingsløsninger med mer enn 153 millioner kontoer over hele verden. PayPal finnes i 190 markeder og 23 valutaer over hele verden, og muliggjør global e-handel ved hjelp av betalinger på tvers av landegrenser, valutaer og språk. 

Prosessen ved å velge Paypal:

1. Velg Paypal som betalingsalternativ i kassen ved utsjekking, og trykk bekreft ordre. Du vil da automatisk ble videresendt til Paypal sine sider.

2. Har du en konto hos Paypal logger du inn, men dersom du ikke har det, finner du et felt hvor det står "Don`t have a paypal-account". Her fyller du ut kortopplysninger, navn og adresse. Det er viktig at adressen stemmer, hvis ikke vil ikke kjøpet bli godkjent. Altså, det må være samme adresse som kortet er registrert på.  

3. Videre følger du veiledningen, og fullfører betalingen. Se film HER for mer informasjon. Ordrebekreftelse sendes ut automatisk.Innbetaling til bankkonto.


Vi tilbyr også betaling til bankkonto for de som måtte ønske det. Velg dette som betalingsmåte når du sjekker ut, og du vil få tilsendt  en betalingsfaktura innen kort tid. Du har 3 dager betalingsfrist på din ordre. Dersom ordren ikke blir betalt, blir det sendt ut 1 og evt 2 purringer.

NB! Varene vil ikke bli sendt til kunde før fakturaen er betalt.